Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Falkenberg! Heltid och deltid

Ort: Falkenberg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-01-25
Sista ansökningsdatum: 2023-02-28
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Jag är en 40-årig tjej som begåvats med en ovanlig typ av muskelsjukdom. Jag är glad och positiv med en rejäl skopa envishet och nästan lika dålig humor..! Jag bor i utkanten av Falkenberg med mina tre följeslagare - en hund och två katter. Dessa tre, men särskilt min hund, tar såklart mycket av min tid med både träning och promenader. Jag älskar att vara ute i naturen, fotografera, bada i havet, laga mat, baka. Jag har även en mindre trädgård där jag hobbyodlar diverse grödor. Jag tycker oxå om att se på film, går gärna på konserter, umgås med nära och kära, och jag tittar mycket på sport! Jag tycker om att se mig om i världen så det blir någon resa då och då - både långt som kort. Som assistent är du mig behjälplig i allt som kan tänkas uppkomma i min vardag där min fysiska funktion är begränsad, jag förklarar hur jag vill att du går tillväga. 

Vi söker dig som: Du som söker ska helst vara en kvinna, som befinner sig någorlunda runt min egen ålder. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil. Man bör inte vara rädd för hund eller katt. Ej vara pälsdjursallergiker, eller rökare. Du bör även gilla att vara ute mycket och inte vara rädd att bli ’skitig under naglarna’ då jag pysslar mycket ute i trädgården. I övrigt är det viktigt att du är lyhörd och lösningsorienterad - att du ser möjligheter istället för problem och hinder. Viktigast är dock att personkemin stämmer! Noggrannhet, pålitlighet och punktlighet är några av egenskaperna jag värdesätter. 

Krav:
- Behärskar det i svenska språket, både i tal och i skrift
- Har B-körkort och tillgång till bil
- Ej rökare
- Ej pälsdjursallergiker

Meriterande:
- Har erfarenhet som personlig assistent
- Kan förstå och göra dig förstådd på engelska (då resor kan komma att förekomma i arbetet)

Arbetstid/Varaktighet: 2 vakanta tjänster med möjlighet att välja tjänstgöringsgrad för rätt person. Vänligen ange i frågeformuläret i din ansökan hur mycket du är intresserad av att arbeta. I dagsläget kan vi erbjuda tjänst på 50%, 75% eller 100%, alternativt att vara timvikarie vid behov.  Arbetstiderna ser likadana ut oavsett vilken av tjänsterna du väljer och samtliga tjänster innefattar varierat vardag och helg samt nätter med väntetid. Se exempel på schema för en 50% tjänst nedan, de större tjänsterna har samma arbetstider men fler pass per vecka.

Ex. 50% tjänst
Vecka 1 onsdag-torsdag halvdygn 23:00-07:00 (väntetid) + 09:00-17:30 samt fredag 11:30-20:30
Vecka 2 måndag 11:00-20:30, tisdag-onsdag halvdygn 11:30-20:00 + 23:00-07:00 (väntetid)
Vecka 3 lördag 09:00-20:30 samt söndag-måndag halvdygn 09:00-20:00 + 23:00-07:00 (väntetid)

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Känner du att detta stämmer bra in på dig önskar vi att du skickar in din ansökan snarast!

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig