Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Halmstad! Ca 33%

Ort: Halmstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-14
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Dag

Vi söker ny personlig assistent till en av våra kunder i Halmstad!

Vår kund är en kvinna 50+ som behöver hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Arbetet som personlig assistent innebär att hjälpa kunden med hushållssysslor, personlig hygien, följa med på olika aktiviteter och allt annat som kan tänkas uppkomma i hennes vardag.
Vi söker en kvinnlig assistent som är självgående, professionell och initiativrik. Du som söker har förmågan att avgöra när du behöver vara i "bakgrunden" och lämna utrymme för privatliv. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och hur du och vår kund fungerar tillsammans.

Krav: 
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att hantera lift

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 33%. Du arbetar 1 vardag i veckan 09:00-16:00 samt varannan helg - lördag + söndag 09:00-16:00.
OBS, du arbetar inte på högtider såsom julafton etc.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig