Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Helsingborg, 20 % vikariat

Ort: Helsingborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-23
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Helsingborg för ett vikariat mellan maj till augusti 2021. Arbetstiderna är förlagda 09:00-12.00 eller 16:00-20:30, vissa dagar kommer du arbeta 09:00-12:00 och kommer tillbaka 16:00-20:30.

 Vår kund är en kvinna i 68-års åldern som lever med MS. Hon behöver hjälp med det mesta i vardagen såsom hushållsuppgifter, matlagning och personlig omvårdnad. Kunden har ett stort intresse av heminredning, porslinsmålning, matlagning och kultur. 

Du som söker ska vara en kvinna, gärna med mycket livserfarenhet. Som person tror vi att du är noggrann, flexibel, lyhörd och positiv. Du är inte rädd för att ta i där det behövs. Om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent är det ett plus. Det finns en katt i hemmet.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig