Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Hörby, 45 %

Ort: Hörby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-28
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Vi söker en personlig assistent för en tjänstgöringsgrad på 45 %. Arbetspassen är förlagda främst vardagar 19:00-07:00 på natten ingår 7 timmars väntetid samt helgpass varannan helg 14:00-20:00 lördag och söndag.

Vår kund är en kvinna i 74 års ålder som bor i en lägenhet i Hörby, hon har dubbelassistans dygnet runt och behöver hjälp med allt som kan uppkomma i vardagen såsom personlig omvårdnad, måltider och hushållsuppgifter. Skriva och läsa ingår också i de dagliga rutinerna.

Vi välkomnar kvinnliga sökande, då vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter. En fördel är också om du har lifterfarenhet, är praktiskt lagd och har förståelse för teknisk apparatur eftersom kunden behöver hjälp med exempelvis TV, telefon och Ipad. Det är viktigt att du har förmågan att komma med egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och behov.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. B-körkort är till fördel för att ta sig till arbetsplatsen.

Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig