Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Kalmar

Ort: Kalmar
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-11
Sista ansökningsdatum: 2021-12-10
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Livet ska vara gott att leva!

"Jag är en 33-årig tjej i Kalmar som söker en go kvinna till mitt härliga assistansteam. 
Här arbetar vi nära varandra i en familijär miljö. 
Mina intressen är bowling, bada, bilar, motorcyklar, musik, god mat, umgås med vänner, resor, bio och teater. 

Du som söker orkar långa aktiva dagar och vid behov manuella lyft då jag är aktiv och behöver hjälp med förflyttningar även utanför hemmet. 
Du får gärna ha ett gott sinne för humor och gilla människor, det gör jag!

Välkommen att söka ett va 6 månaders långt heltidsvikariat som kan bli förlängt eller mer varaktigt."Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att vara flexibel i ditt arbete då de som arbetar vid denna kund täcker upp för varandra vid behov så som semester eller sjukfrånvaro.

Körkort är meriterande med dock inget krav.

 

Lön: enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

 

Arbetstider: Vikariat med start omgående 07.00-18.30, 09.00-19.30, 08.00-16.00 och 19-07.30 (tiderna kan dock komma att ändras något). Dubbelassistans finns under dagtid, vilket innebär att man jobbar två och två under arbetspasset. Under natten är det aktiv tid och enkelassistans.

 

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-10
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig