Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Lönsboda, timvikariat.

Ort: Osby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-04
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Vi söker en personlig assistent för en timanställning till vår kvinnliga kund boende i Lönsboda. Arbetspassen är förlagda varierat alla tider på dygnet, både som dagpass, kvällspass samt dygnspass. På natten ingår 6 timmars väntetid.

Vår kund är en kvinna i 52 års ålder som lever med en CP-skada sedan födseln. Hon sitter i rullstol och behöver hjälp med allt som kan uppkomma i den dagliga livsföringen så som personlig hygien, förflyttningar, kommunikation och pyssel i hemmet. Kunden kommunicerar med hjälp av Bliss och taldata.

Vi välkomnar kvinnliga sökande, då vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter. Vidare tror vi att du är positiv och ansvarsfull kvinna, som gärna har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är även rökfri. Körkort och tillgång till bil är att föredra för att ta sig till arbetsplatsen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid eventuell intervju.

Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig