1. Du är här: Personlig assistent till kvinna i Lund för en timanställning

Personlig assistent till kvinna i Lund för en timanställning

Stad: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-14
Sista ansökningsdatum: 2019-09-14
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Jag är en kvinna på drygt 40 år som sedan några år tillbaka är amputerad och söker nu en personlig assistent som kan hoppa in vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Passen kan vara förlagda på dagtid och kvällstid, både på vardag och helg.

Mitt liv ser i princip ut som alla andras med jobb, hämta och lämna på förskola, laga mat, städa och umgås med vänner, bara det att jag behöver en assistent som agerar mina armar och ben när mina egna inte räcker till.

Jag fixar de förflyttningar själv och jag tar mig fram med elrullstol och har hittat andra fiffiga sätt att blivit så självständig som möjligt, tex hoppar jag själv mellan säng och rullstol. Har inget vårdbehov mer än hjälp med personlig hygien. Jag tränar en del för att kunna använda mina proteser.

Jag söker dig kvinna, som kan finnas där när mina armar och ben inte räcker till, och som gör att mina dagar fungerar. Mitt enda krav är att du har körkort, i övrigt är det personkemin som spelar störst roll. Eftersom detta är en timanställning ser vi gärna att du har annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller annat deltidsarbete. 

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-09-14
Ansök här

Kontaktperson

Ann Holmström Rekryteringsansvarig