Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Olofström

Ort: Olofström
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-31
Sista ansökningsdatum: 2023-04-21
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta som på ett fast schema ca 65-75% med en kvinna i 45 års åldern boendes i Olofström.
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kvinnan har ett omfattande vårdbehov och därför förekommer dubbelassistans dagtid och enkelassistans aktiv natt.
Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig omvårdnad.
Då kvinnan inte har ett talat språk söker vi dig som är intresserad av att förstå henne på andra sätt. Utåtagerande kan förekomma så det är bra om du som söker har erfarenhet av lågaffektivt bemötande. 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader, ridning och bad
- hjälpa till med personlig hygien
- stötta vid kommunikation


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 2 st tjänster som är på ca 65-75%. Arbetspassen är förlagda över dygnets alla timmar vardagar som helg.
Lön: fast timlön enligt överenskommelse och kollektivavtal.
Tillträde: Löpande

Vem är du?
Vi söker dig som är lugn och stabil och du har gärna jobbat inom vård och omsorg tidigare och har erfarenhte av lågaffektivt bemötande. Om du har undersköterskeutbildning eller motsvarande är det meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
Körkort är ett krav.Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-21
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig