Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Ronneby

Ort: Karlskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-13
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Helg

Vi söker en person som vill jobba som personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern boendes i Ronneby.

Vår kund är rullstolsburen men tar sig fram kortare sträckor manuellt. Vår kund behöver hjälp med det mesta i vardagen där hennes funktionsvariation sätter gränser. Detta innebär hjälp med exempelvis förflyttningar, personlig omvårdnad, samt aktiviteter av olika slag såväl i som utanför hemmet. Men även hushållssysslor så som tvättning, städning och matlagning.

Vi ser gärna att du som söker är ansvarstagande, initiativrik, flexibel, ödmjuk och empatisk. Som person är du lugn och tålmodig. Du har hunnit skaffa dig viss livserfarenhet, har en positiv syn på livet och bidrar med trevlig och stimulerande tillvaro. Och självklart tycker du det är intressant och inspirerande att arbeta med människor.

Vår kund är intresserad av ridning, djur, bad och natur. Delar du dessa intressen med vår kund ses detta som fördelaktigt. Hon tycker om ordning och reda och gillar att ha snyggt och fint runt omkring sig, vilket underlättas om även du som söker är en ordningsam person. Då vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter välkomnar vi därför kvinnliga sökanden. Du som söker är rökfri och inte pälsdjurs allergiker.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibilitet värderas högt. Körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Fast schemarad på 50%. Varierade arbetspass dag och kväll både vardagar och helger. Schema skapas i dialog tillsammans med kund.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig