Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Ryd

Ort: Tingsryd
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-15
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten
Vi söker en personlig assistent till en timvikarie tjänst med möjlighet till mer till en av våra kvinnliga kunder boendes i Ryd. Kvinnan är i 50-års åldern och bor tillsammans med sin man samt deras tre hundar och en katt.
Därmed kan inte du som söker vara pälsdjursallergiker.
Då kvinnan har MS är hon i behov av assistans i sin vardag och som assistent kommer du hjälpa henne med att leva ett så bra liv som möjligt och arbetet inefattar såväl hygien som förflyttningar.
Kvinnan tycker mycket om att ta promenader med hundarna, göra ärenden på orten samt fixa och dona i trädgården. Låter detta intressant kan du säkerligen vara en aktuell kandidat till tjänsten!

Till denna kund söker vi i första hand kvinnliga assistenter som hunnit samla på sig lite livserfarenhet men i slutändan är personkemin det som är avgörande!

Du som söker måste ha körkort samt tillgång till egen bil då detta behövs för att kunna ta sig till kundens hem.

Urval sker löpande

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikariat med varierade arbetstider
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Löpande

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Linn Dahlqvist Bemanningsansvarig