1. Du är här: Personlig assistent till Kvinna i Söderköping

Personlig assistent till Kvinna i Söderköping

Stad: Söderköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2018-12-06
Sista ansökningsdatum: 2019-01-06
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker efter en personlig assistent till en schemarad på ca 85% 

Om tjänsten:

Våran kund är en levnadsglad kvinna boendes i Söderköping som tycker om att ha mycket att göra och lära sig nya saker. Under vardagarna arbetar hon i Linköping på ett jobb som hon verkligen brinner för. Hon behöver assistans i hemmet, på jobbet och på sin fritid. Din arbetsplats kommer därför att vara där hon befinner sig. Som personlig assistent ska du vara lyhörd över vad kunden behöver och vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, som till exempel hushållsgöromål, trädgårdsarbete och personlig omvårdnad.

Vi söker dig som:

Har B-körkort

Är rökfri

Tål pälsdjur

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på att vara inkännande och flexibel. Vi söker främst tjejer och kvinnliga kandidater, men det viktigaste är alltid personkemin.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Anställningen är så länge uppdraget varar, som omfattar 85-99%. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta varierande dag, kväll, vaken natt och helg. Arbetstiderna är förlagda under dag 06:30-22:00, samt vaken natt 22:00-06:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-01-06
Ansök här