Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Västra Frölunda!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-13
Sista ansökningsdatum: 2022-02-14
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en kvinna i 70-års åldern som har MS. Hon är rullstolsburen vilket medför att hon behöver hjälp med diverse sysslor för att få sin vardag att fungera på bästa sätt. De arbetsuppgifter som ingår är bland annat hushållssysslor, hjälp vid förflyttningar samt att fungera som stöd vid dagliga grundläggande behov. 

Vi söker dig:
Du som söker är en kvinna med ett sinne för ordning och reda. Vidare är du är pigg, social och tycker det är trevligt att småprata och umgås. Du får gärna tycka om att pyssla i hemmet med en förmåga att göra det fint omkring dig och du får gärna kunna baka en god kaka till kaffet. Du bör vara i god fysisk form och ha en förmåga att motivera vår kund till träning och aktivitet. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annat arbete inom vårdyrket är det ett plus, men avgörande är hur du och vår kund fungerar tillsammans. Hon har även katter som du behöver komma överens med. Du som söker får med andra ord inte vara pälsallergier.

Det är önskvärt att du som söker har körkort då vår kund har egen bil av större modell som du kommer att få köra och ni kan tillsammans åka ut på ärenden. Det är dock inte avgörande utan personkemin mellan dig och kunden är viktigast.

Arbetstid: Tjänst på ca 70% (går att önska större eller mindre) Arbetstiden är förlagd dag/kvällstid vardag och helg. Du arbetar efter ett fyra-veckors schema.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Start 1:e mars men bredvidgångar sker under februari månad. Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrigt: Ett krav är att du som söker är helt rökfri och tål pälsdjur.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-14
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig