Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Västra Frölunda! 30% nattjänst

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-26
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda (Näset) i Göteborg.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna 65 + med sjukdomen MS. Hon behöver assistans då hon är rörelsehindrad. Hon behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Allt från personlig omvårdnad, laga mat, städa, ta hand om trädgården till att bara sitta och ta en fika medans ni talar om livets alla gåtor.

Vi söker dig som:
Söker dig som är kvinna och är positiv, noggrann, lyhörd och har nära till skratt. Det är bra om du har körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. I kundens grupp av assistenter arbetar kvinnor i olika åldrar och med helt olika intressen och livserfarenheter.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Krav: Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med vår kund.

Arbetstid/Varaktighet: 30% nattjänst (4h väntetid) 
Rullande schema: v. 1 lördag 16:30-08:00 och v. 3 lördag och söndag 16:30-08:00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tjänstens start är omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig