Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Vetlanda

Ort: Vetlanda
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-01-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker dig som är intresserade av att arbeta som personlig assistent till en humoristisk kvinna i 60 års-åldern boendes i Vetlanda. Kvinnan sitter i rullstol och har på grund av MS mycket begränsad rörlighet i sin kropp, varför du som assistent kommer att vara kvinnans armar och ben. Förflyttning med lift förekommer därför är erfarenhet av detta meriterande men ej ett krav. Du kommer vara behjälplig med hygien, träning, sysslor som hör hemmet till såsom matlagning, städning, handling mm. 

Kvinnan gillar matlagning, baka och åka på utflykter. Shoppar gärna och är väldigt intresserad av blommor. Har du liknande intresse som kvinnan ser vi detta som ett plus. Du behöver inte jobbat som assistent tidigare viktigast är att du kan se till kvinnans bästa samt att personkemin stämmer. Det är även viktigt att du är lyhörd samt kan ta eget ansvar och är trygg i rollen som assistent. Har du erfarenhet av MS eller inom vården ser vi det som ett plus. Det är viktigt att du själv har ett sinne för humor samt kan samarbeta med andra då viss dubbelbemanning förekommer på schemat.

Körkort: B körkort fordras. 

Arbetstid / Varaktighet: Vi söker någon som är intresserad av att arbeta som timvikarie. Arbetstiderna är varierande dag, kväll samt jourtid nattetid. Arbetspassen kan vara förlagda enligt 08-16.00, 14-22,30 samt 21,30-12,00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-28
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig