Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Ystad 57%

Ort: Ystad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-30
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Ystad för en tjänstgöringsgrad på 57%. Arbetspassen är uppdelade och är förlagda 12.00-14.30 och med kvällstider som varierar mellan 19.00-21.00, 18.00-20.00 eller 19.30-21.30. Du bör därav vara flexibel och bo i närheten av Ystad. 

Vår kund är en kvinna som lever med MS, hon tar sig fram med hjälp av rullstol och förflyttning sker med hjälp av lift. Hon behöver hjälp med personlig omvårdnad, dagliga sysslor i sitt hem och hjälp med olika aktiviteter.

Vi tror att du som söker har hunnit skaffa dig lite livserfarenhet och är pigg och glad, ordningsam, ansvarstagande och socialt kompetent. Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande sedan tidigare. Har du erfarenhet av liftar är det meriterande.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig