1. Du är här: Personlig assistent till kvinna med djurintresse sökes

Personlig assistent till kvinna med djurintresse sökes

Stad: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-22
Sista ansökningsdatum: 2020-02-22
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en positiv personlig assistent som vill jobba som timvikarie vid behov. Vår kund har ett stort djurintresse, hon har egen hund och rider 1-2 gånger per vecka. Det är ett stort plus om du delar hennes intresse för djur samt har tidigare erfarenhet av hund och häst. Som personlig assistent hos henne bör du kunna ta egna initiativ samt följa med i hennes vardag oavsett väder... Här finns det nämligen inget dåligt väder.. Bara dåliga kläder!

Första kontakten med kund sker via mejl, så håll tummarna att du är den vi söker och håll koll på din inkorg! 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, eftermiddagar, kväll och helg. Timvikarie vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Innan din anställning påbörjas ska du visa upp ett giltigt registerutdrag. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/. Beställ gärna redan idag.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: - / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-22
Ansök här

Kontaktperson

Madeleine Svec Rekryteringsansvarig