1. Du är här: Personlig assistent till kvinna med humor i Bergsjön

Personlig assistent till kvinna med humor i Bergsjön

Stad: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-16
Sista ansökningsdatum: 2020-02-16
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Om dig:
Jag söker dig som är social, kreativ och initiativrik. Du är lyhörd för mina behov och har lätt för att anpassa dig efter min dagsform. Du har helst arbetat som personlig assistent tidigare och förstår balansen mellan att du är på din arbetsplats och att du är i mitt hem. Det är av största vikt att du hanterar svenska i tal och skrift. Du får inte vara pälsallergiker då jag har katter i hemmet. Störst vikt kommer läggas vid personkemin mellan oss. Jag är rökare så du får inte vara allergisk mot rök.

Dina arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår: Det är svårt att exakt specificera vad som ingår i ditt arbete eftersom ingen dag är den andra lik, en hel del saker upprepar sig dock som hjälp med personligt hygien, matlagning, städning samt djurskötsel. Du ska vara fysiskt stark eftersom lyft förekommer dagligen.

Jobbtyp: Deltid ca 60%.
Idag har jag assistans dygnet runt med 7 timmars jour på natten. Som assistent kommer du arbeta varierande arbetstider dag, kväll, natt samt helg. Passet är på både 12 timmar och dygn. Jag lägger stor vikt vid att du är flexibel och har möjlighet att komma in med kort varsel. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med flera assistenter.

Vi tillämpar anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-16
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig