1. Du är här: Personlig assistent till kvinna på centrala Ekerö 75%

Personlig assistent till kvinna på centrala Ekerö 75%

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-10-08
Sista ansökningsdatum: 2020-10-29
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! 

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna i den centrala tätbebyggda delen av Ekerö. Det är nära till kommunikationer och tar ca 30 minuter med buss från Brommaplan.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna i 50-årsåldern som bor tillsammans med sin make i ett radhus på centrala Ekerö. Till följd av nervsjukdomen ALS är hon i behov av personlig assistans för att få sin vardag att fungera. Hon behöver stöd av sin personliga assistent vid samtliga moment under dagen. Vår kund tycker om att gå på promenader samt umgås med sin familj.

Vi söker en assistent för omgående anställning och vi vill att du kan arbeta 50-75%. Arbetspassen är förlagda måndag-fredag 8.15-18.15 alternativt 8.15-20.15. Det kan även förekomma någon lördag klockan 09.00-15.00.

Vi söker dig som:
Vår kund önskar en kvinnlig assistent. Som person är du noggrann och ordningsam, samt har ett glatt humör och en positiv inställning. Eftersom vår kund har begränsad talförmåga är det viktigt att du som söker förstår och talar flytande svenska. Att personkemin stämmer mellan dig och vår kund är också viktigt. Vi ser även att du:

- Är rökfri
- Har erfarenhet inom vårdyrket eller i en liknade roll

Arbetstid/Varaktighet: Minst 50%. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2020-10-29
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Bringlöv Rekryteringsansvarig