Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna utanför Lysekil!

Ort: Lysekil
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-30
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. 

Flexibel & glad assistent sökes till 46-årig kvinna med stort hundintresse! 
Vi söker nu en assistent till en levnadsglad kvinna med flera reumatiska sjukdomar som gör henne rullstolsburen. Hon bor i ett eget hus på landet utanför Lysekil tillsammans med sina hundar. 

Om tjänsten:
Arbetet består av att vara kunden behjälplig med allt som kan tänkas uppkomma i hennes dagliga liv, bland annat hjälp med personlig hygien, vissa mediciner, laga mat och finnas till hands när kunden äter, vilar och vid förflyttningar till att gå på promenad med hundarna, åka på hundutställning, pyssla i trädgården, träna på gymmet, shoppa med mera. I stort sett vara kundens armar och ben så hon kan leva sitt liv precis som du. Du behöver vara beredd på att det är stressigt och mycket att göra ena dagen för att nästa dag bli en vilodag p.g.a. svåra smärtor. Planer kan snabbt ändras, allt beroende på hur kunden mår. Sjukdomen går i skov så kunden har perioder som hon mår bättre och perioder där hon mår sämre. 

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som är flexibel, ansvarstagande utan att ta över, du är lyhörd, lugn och inte blir lätt stressad. Du förstår kundens behov av integritet, uppskattar att vara aktiv likaväl som att bara ta det lugnt. Detta och en bra personkemi är egenskaper som prioriteras högt. Det är även uppskattat om du är familjekär/gillar sociala sammanhang tillsammans med kunden. Erfarenhet som personlig assistent eller inom vård är meriterande. 

Krav
-Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift 
-Ej pälsdjursallergier eller hundrädd
-Bil och körkort (då det krävs egen bil att ta sig till vår kund)
-Erfarenhet som personlig assistent eller utbildning inom vården är meriterande 
-Att du ser långsiktigt på ditt arbete 

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 40%. I genomsnitt arbetar du ett dagspass och ett kvällspass per vecka. Viss flexibilitet finns gällande dagar och arbetstider. Schemat läggs i samråd med kunden och övriga assistenter. Det finns goda möjligheter till utökade arbetstider om man önskar det. Vi tillämpar anställningsformen SLUV (så länge assistansuppdraget varar) Vi söker även efter dig som vill vara timvikarie och hoppa in extra vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vänta inte med din ansökan, urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig