1. Du är här: Personlig assistent till man i 40-årsåldern i Trollhättan!

Personlig assistent till man i 40-årsåldern i Trollhättan!

Stad: Trollhättan
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-03-15
Sista ansökningsdatum: 2019-04-15
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu ytterligare en personlig assistent till vår kund i Trollhättan som behöver utöka sin personalgrupp!

Om tjänsten:

Vår kund är en man i 40-årsåldern som har MS och är rullstolsburen.

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allt som dyker upp i vardagen. Arbetet består av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven samt att följa med kunden vid olika aktiviteter. Vår kund har en ambition att återuppta träning på gym. Arbetet innebär även att du förbereder och lagar mat, du behöver därför ha grundläggande kunskap och ett intresse för att laga mat.

Du arbetar varierat dag, kväll och helg. Arbetspassen är i dagsläget schemalagda mellan 7:30-16 eller mellan 16-23 de dagar du jobbar.

Vi söker dig som:

Vår kund ser helst manliga sökanden. Vi ser gärna att du som söker är en ansvarsfull person som har förmågan att vara följsam och har känsla för när du ska ta ett steg fram och när du ska ta ett steg tillbaka. Du är engagerad i ditt arbete och lyhörd för din omgivning. En del förflyttningar och lyft ingår i ditt arbete och du behöver därför känna att du klarar av ett fysiskt tungt arbete.

Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent eller liknande vårdande roll. Det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop! 

När du börjar ditt arbete vill vi att du genomgår en utbildning om MS genom en webbutbildning.

Du som söker bör vara rökfri.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: 100% tjänst. Varierande dag, kväll, vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-04-15
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson