Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-25

Personlig assistent till man i Bara, 25%

Om tjänsten

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Vi söker nu en ny assistent till vår manliga kund boende i Bara för en tjänstgöringsgrad på 25%. Arbetstiderna är förlagad måndag-fredag, dagspass 08.30 - 14.00 och kvällspass 17.00 – 22.00

Vår kund är en man i 48 års ålder som har drabbats av en vänstersidig halvsidig förlamning. Vår kund är i behov av hjälp och stöttning med allt som kan tänkas uppkomma i den dagliga livsföringen, så som matsituationer, personlig hygien, hushållsarbete och aktiviteter. Vår kund har ett stort sportintresse och har tidigare tränat innebandy. Han lägger även mycket tid på att besöka sin fysioterapeut, arbetsterapeut samt vattengympa. Han har även ett stort matintresse.

Vår kund vill så långt situationen tillåter vara fri att genomföra de aktiviteter han önskar, det är därför viktigt att du som söker är positiv, flexibel och engagerad samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk. Du är även rökfri och talar svenska obehindrat.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänstgöringsgraden är på 25%. Arbetstiderna är förlagad måndag-fredag. Dagspass 08.30 - 14.00 och kvällspass 17.00 – 22.00

Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Omgående.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Fredrik Wass Rekryteringsansvarig