Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Timvikarierande assistent till man i Göteborg!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-03
Sista ansökningsdatum: 2022-01-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker personliga assistenter till vår kund på Hisingen i Göteborg som kan arbeta vissa timmar vid behov.

Om tjänsten

Vi på Humana söker nu en personlig assistent till vår kund i Göteborg. Kunden är en gravt rörelsehindrad man i 40-års åldern som behöver en assistent som skall bistå honom med allt det som kan uppkomma i hans vardag. Vår kund är en social man som gillar att fika, baka, älskar musik, sjunga och spela spel. Han har dessutom mycket humor och känner varmt för fotboll och ishockey. Dessutom uppskattar vår kund promenader ute i naturen och uppskattar om du som söker har likvärdiga intressen. Du kommer arbeta ca 25% som motsvarar ungefär 10 timmar i veckan där det kan röra sig om både dag/kväll/natt på veckans alla dagar. Samt agera som vikarie om ordinarie personal är frånvarande.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar:

- Att vara med kund på daglig verksamhet där det förekommer aktiviteter såsom träning och matlagning
- Vara behjälplig vid aktiviteter utanför hemmet såsom promenader
- Stötta och träna kunden kring kommunikation
- Vara behjälplig med all personlig omvårdnad, hygien, påklädning, hushållssysslor och annat som kan tänkas uppkomma i vardagen.
 

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv, tålmodig och rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn och trygg som person och har nära till skratt. Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket. Ha en motiverande och peppande inställning gentemot kund.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov. Innefattar dag, kväll och natt på både vardagar och helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-30
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig