Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Harestad/Kungälv 65%!

Ort: Kungälv
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-11
Sista ansökningsdatum: 2021-12-13
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår kund som bor i Harstad/Kungälv. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.


Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder, en 69-årig man bosatt i Harestad. Ditt jobb blir att vara med i mannens vardag och finnas där när funktionshindret sätter gränser. Kunden sitter i rullstol och har afasi efter en stroke. Han är idrottsintresserad och tycker om att se fotboll, spela Wii, träna på iPad och ta promenader. Som personlig assistent blir du behjälplig vid olika aktiviteter, hushållssysslor, personlig hygien och träning. 

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort och bil

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll och erfarenhet av stroke. Men personkemin mellan dig och vår kund är avgörande för denna tjänst vilket gör att vi uppmanar även dig utan tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent att söka, förutsatt att du har de egenskaper/intressen kunden söker.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är på 65%. Schemat är enligt följande: måndagar 7:30-15:00, onsdagar 6:15-15:30 samt fredaga. 6:15-15:00


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Omgående. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-13
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig