Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Jönköping -Sommarvikarie

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-04
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker flera personliga assistenter till en man boendes i egen lägenhet i Jönköping, som kan jobba i sommar när ordinarie personal har semester.

Mannen har en CP-skada, inget tal och är rullstolsburen. Han har mycket humor och är pigg och glad med intressen såsom långpromenader, bad, konserter, dans samt att lyssna på musik. Utöver att hjälpa honom att få en aktiv vardag behöver han hjälp med dusch och toalettbesök av -och påklädnad, medicinering och sondmatning.

Till denna kund söker vi sommarvikarier som kan täcka för när ordinarie personal har semester. Möjligheten finns till eventuellt fortsatt jobb i höst. 


Då mannen har assistans dygnet runt är arbetstiden varierande och den innefattar både dubbel och enkelbemanning samt vaken natt.

Sökande ska inte ha några barn i förskoleåldern då kunden är infektionskänslig. Du som söker ska ha humor, vara lyhörd, ha tålamod, vara stresstålig, ansvarstagande, flexibel och ha en viss fysisk styrka.

Meriterande är om du har USK-utbildning och är van vid sondmatning. Dock ses personlig lämplighet som det viktigaste.
Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig