Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Karlskrona-Timvikarie

Ort: Karlskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-08
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en aktiv kille i 35 års åldern boendes i Karlskrona. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Killen har en funktionsvariant som gör att han behöver stöttning i sin vardag. Du kommer att behöva stötta med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som vid matsituationer och vid personlig omvårdnad. Denna kille gillar att gå promenader och vara ute i naturen. Gillar musik, djur och när det händer lite runtomkring. 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter i och utanför hemmet, tex promenader, utflykter osv.
- stötta i alla olika vardagssituationer.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Det förekommer dygnspass med väntetid och tiderna är 15.00-15.00 vardagar som helg. (tiderna kan komma att ändras något).
Lön: fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är självgående, driven och som är van vid att ta ett stort ansvar. Har du tidigare erfarenhet att lågaffektivt bemötande är det meriterande. Körkort är en fördel då det kan komma att behövas vid utflykter. Du ska tycka det är kul att vara aktiv och vara ute i naturen och det är ett plus om du delar några av kundens intressen. Mest fokus lägger vi på personlig lämplighet. 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig