Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-04-29

Personlig assistent till man i Karlskrona

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Karlskrona. Vår kund är en yngre man i 39-årsåldern som lever med en CP-skada.
Han är en aktiv man och har ett stort sportintresse, särskilt handboll och ishockey.
Det blir också många promenader och andra aktiviteter så det är en fördel om du själv är aktiv och initiativstagande samt gillar sport.

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor och annat som tillhör vardagen.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som varaktig timvikarie, samt täcka upp under sommaren. 
Arbetstiden är varierad, passen är främst förlagda 08:00-08:00 eller 10:30-10:30 med 6,5 timmars jour under natten men även kortare arbetspass förekommer. 

Du som söker bör inte vara känslig mot rök då kunden röker (utomhus).

Vi ser gärna att du är i åldern 25-45år och delar kundens intressen.
Du ska vara
 engagerad, ha humor och skinn på näsan.
Du ska ha god svenska i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi ser helst manliga kandidater då kund känner sig mest bekväm med detta. 

Arbetstid / Varaktighet: Varierade schemalagda arbetstider.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Linn Dahlqvist Uppdragschef