Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Laholm! 28% Nattänst.

Ort: Laholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-01
Sista ansökningsdatum: 2021-10-31
Arbetstid: Natt

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:

Vår kund är är en social, samhällsintresserad man i 30-årsåldern som bor i centrala Laholm. Som personlig assistent kommer du vara kunden behjälplig i hans vardagliga liv vilket innebär allt från personlig omvårdnad till sysselsättning i hushållet och dagliga aktiviteter. 
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent.

Vi söker dig som:

* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i vården eller av personlig assistans
 
* Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

* Meriterande om du har körkort

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstid: Tjänsten är på ca 28%. Nattpass 20:00-08:00 (aktiv natt) som är förlagda med ett pass per vecka. Vecka 1 lördag natt, vecka 2 onsdag natt, vecka 3 lördag natt, vecka 4 måndag natt.


Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2021-10-31
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig