Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Leksand, dagtid timvikariat och sommarvikariat

Ort: Leksand
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-16
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en man boendes i Leksand. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Vi söker personliga assistenter som kan arbeta som timvikarie och semestervikarie, arbetstiden är dagtid kl 08.00-16.00 och kl 8.00-14.00 då det är dubbelassistans del av dagen.

Som timvikarie kommer du bli bokad på pass under sommaren, främst v 25-32 men det finns möjlighet att jobba som timvikarie under våren och även efter sommaren.

Kunden är en man som har haft en stroke och sitter i rullstol och därav behöver hjälp och stöttning i sin vardag. 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:  

- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor

- Förflyttningar

- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet.

Vem är du? 

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden. Vi ser gärna att du har jobbat inom vård och omsorg och du får gärna ha ett jaktintresse samt intresserad av hockey.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.  

För denna tjänst krävs det att du har:  

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

- Har B-körkort 

Det är även meriterande om du har:  

- Erfarenhet av en liknande roll 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vardagar och helg kl 8.00-16.00 och kl 8.00-14.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställning. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att introduktion kan påbörjas under våren så man är inskolad till sommaren. 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig