Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Ljungby!

Ort: Ljungby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-17
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med  en man boendes i Ljungby.
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Kunden är en man på 29 år som bor i egen lägenhet i Ljungby, Han är autistisk samt har en utvecklingsstörning. 
Han är social och härlig kille som älskar musik och kommunicerar med hjälp av bilder samt en del tecken. 
I vardagen behöver han stöd med allt från personlig hygien, stötta vid måltider, kommunikation och att göra roliga saker på fritiden.
En mysig promenad i skogen, lägga pussel eller åka bil - eller varför inte bara titta på bilar? 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiderna är varierande, och vi söker dig som vill arbeta både som timvikarie alternativt en tjänst på upp till 65%. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.
Vi ser att du är en person som tar ditt arbete på allvar och att du är engagerad. Det är viktigt att vara lyhörd och kunna anpassa dagen efter kund, men samtidigt hela tiden arbeta för att kunden skall ha en så trygg och stabil tillvaro som möjligt - samtidigt som det skall vara roligt och utvecklande. 
Respekt, integritet och lyhördhet är andra egenskaper som vi utgår att du som sökande besitter. Vi ser att du har förmågan att ta egna initativ till aktiviteter och att du tycker om att arbeta med människor. 

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, och ser gärna att du har liknande intressen som kunden, gärna musik. Kanske kan du spela instrument?

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- du har genomfört gymnasieutbildning eller motsvarande


Det är meriterande om du har:
- erfarenhet av autism och/eller utvecklingsstörning
- B-körkort
- erfarenhet av TEACCH
- erfarenhet av lågaffektivt bemötande
- musikalisk


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Linn Dahlqvist Bemanningsansvarig