Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Luleå!

Ort: Luleå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-04
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi personliga assistenter till en av våra kunder i Luleå. Vår kund är en aktiv rullstolsburen man som tycker om friluftsliv. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser vilket till exempel omfattar olika aktiviteter, matlagning och personlig hygien. 

Vem söker vi?

Är du lyhörd, flexibel och ansvarsfull är du den vi söker! Det är även ett krav att du har körkort för manuell växellåda eftersom bilkörning ingår i arbetet. Tidigare erfarenhet av vård & omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker dig som är intresserad av..

...en tjänst på 42%, alla måndagar dag samt varannan helg.

...en tjänst på ca 17%, varannan helg.

.. timvikariat vid den ordinarie personalens frånvaro. Arbetstiderna varrierar mellan dagtid och kvällar. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

 

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-04
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig