Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Norrköping

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-29
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Till vår kund i Norrköping söker vi nu en personlig assistent för en mindre schemarad samt arbete vid behov.

 

Om tjänsten:

Vår kund är en 32-årig rullstolsburen kille med en CP-skada. Han är en utåtriktad och glad kille som bor i Norrköping, han behöver hjälp med det mesta som uppkommer i vardagen, exempelvis hygien, matning och förflyttningar.

Vi söker en personlig assistent som kan jobba onsdagnätter samt nätter varannan helg. Observera att tjänsten innefattar väntetid (jourtid) under nätterna, du som söker behöver kunna arbeta väntetid. Erfarenhet av personlig assistans eller vårdarbete är meriterande men inget krav. Mer information fås vid en eventuell intervju.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/varaktighet: Dag, kväll, natt (där väntetid förekommer) och helg. Arbetspassen är förlagda onsdagnätter samt nätter varannan helg fredag, lördag och söndag på schema. Vi ser även gärna att du som söker även kan arbeta andra pass vid behov, exempelvis vid sjukdom i arbetsgruppen.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Ansökan sker via vår webbplats.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Evelina Madheim Kund- och assistentansvarig