1. Du är här: Personlig assistent till man i Sollentuna

Personlig assistent till man i Sollentuna

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-10-16
Sista ansökningsdatum: 2020-11-15
Arbetstid: Kväll

Personlig assistent 30% till man i Sollentuna

 

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

 

Nu söker Humana en personlig assistent till en av våra kunder i Sollentuna! Vår kund är en sportintresserad man. Han har ALS och behöver därför stöd av en personlig assistent dygnet runt. Han kommunicerar med sina ögon och i skrift.

 

Om tjänsten

 

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på schema 30%. Arbetstiderna är förlagda vardagar 15:30-21.30. Vissa helgpass 08:00-15:00 förekommer. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

 

Som personlig assistent kommer du vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna omfattar stöd vid samtliga moment i hennes vardag som bland annat förflyttningar, personlig hygien, matlagning och hushållssysslor. Hjälpmedel finns på arbetsplatsen.

Stort plus är om man är duktig på att läsa av via kroppsspråk.

 

Vem vi söker

 

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd, pålitlig och ansvarsfull. Du har humor och vi ser gärna att du delar kundens intresse för sport. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

 

- Du har tidigare erfarenhet från vård och omsorg eller personlig assistans

- Du har tidigare erfarenhet av ALS eller MS

- Du kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och i skrift

- Du har god fysik och kan hjälpa till vid lyft och förflyttningsmoment

- Du ser uppdraget som långsiktigt

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2020-11-15
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig