1. Du är här: Personlig assistent till man i Solna

Personlig assistent till man i Solna

Stad: Solna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-02-11
Sista ansökningsdatum: 2019-03-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en man i 60 årsåldern boendes i Solna.

Om tjänsten:
Vår kund är en man i 60-årsåldern som bor ensam i en stor och välskött lägenhet med gångavstånd från Solna Centrum. Han är efter en olycka 2005 förlamad från bröstet och ner, och beroende av personlig assistans dygnet runt för att få sin vardag att fungera. Vår kund har inga kognitiva nedsättningar efter olyckan, utan behöver endast ett par extra armar och ben. Som hans personliga assistent är du honom behjälplig vid förflyttningar med glidbräda, av/påklädning, personlig omvårdnad och hushållsarbete.

Vi söker dig som:
Vår kund är väldigt mån om sitt hem och det är viktigt att du som hans personliga assistent kan ta hand om ett hushåll. För att trivas i rollen tycker du om att följa rutiner och tycker om ett varierat arbetstempo. Hemma hos vår kund finns ett personalrum där du som assistent kommer att spendera viss arbetstid. Här finns möjlighet att läsa, studera eller titta på TV, samt tillgång till eget kylskåp. Rökning förekommer i kundens hemmiljö (balkong).

  • Kan ta hand om ett hem och tycker om matlagning
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Tål cigarettrök
  • Gärna erfarenhet av förflyttningshjälpmedel glidbräda och draglakan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Arbetspass är främst förlagda 8.30-19 eller 19-9.30. Finns möjlighet att arbeta dygnspass. Vår kund har 6 timmar väntetid under natten.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse. Introduktion kommer att ske innan första arbetspass.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-03-11
Ansök här

Kontaktperson

Charlotte Csendes Rekryteringsansvarig