Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Västra Frölunda! Deltid 15%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en vikarie som vill jobba 3 fasta pass per månad och extra vid behov som personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda, samt sommarvikarier.

Om tjänsten: Vår kund är en 43-årig man med utvecklingsstörning. Kunden använder sig av rullstol och har även diabetes, astma, epilepsi och en synnedsättning. Som personlig assistent kommer du hjälpa kunden med det som hör vardagen till, så som på-och avklädning, personlig hygien,  aktiviteter och kommunikation. Du kommer även sköta administrering av medicin, insulin och mat via peg, detta efter delegering av sjuksköterska. 
Vidare är vår kund mycket sportintresserad och det blir många turer till Ullevi för att se IFK Göteborg spela fotboll eller Scandinavium för att se på hockey. Under rådande omständigheter hejar vi framför tv:n. 
Andra uppskattade aktiviteter är utflykter i naturen, musik och sällskapsspel. 

Vi söker dig som: Vår kund ser gärna att du har nära till skratt, är positiv och initiativtagande som person. Du är trygg och engagerad i ditt arbete samt lyhörd inför kundens behov och bra på att samarbeta med din arbetsgrupp. Erfarenhet av  arbete som personlig assistent eller annat jobb med varierande arbetstider och omvårdnad är meriterande. 

Körkort: B körkort är önskvärt men inget krav.


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Fast tjänst 15%, samt extra vid behov utöver. Arbetspassen är 1 dagpass per månad antingen 07:30-14:00 eller 08:00-15:30, 1 kvällspass per månad 14:30-22:00 1 helgpass per månad 08:00-19:00. Om du arbetar extra eller får sommarjobb så tillkommer nätter (vaken natt) 21:30-08:00 på vardagar samt 18:30-08:00 på helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig