Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-05-27

Personlig assistent till man i Ystad, timanställning

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!

Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Ystad. Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda på vardagar och helger kl. 07:00-18:00 samt kl. 18:00-07:00 (vaken natt). 

Vår kund är en glad man i 40-års åldern som lever med en CP-skada och intellektuell funktionsnedsättning. Han tar sig fram med hjälp av en permobil och kommunicerar via symbolspråket Bliss. Vidare tycker han om att simma samt åka på olika utflykter. 

Om tjänsten

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad. 
- hjälpa till vid förflyttningar och det finns förflyttningshjälpmedel i hemmet. 
- hjälpa till med vardagssysslor såsom matlagning och övriga hushållssysslor. 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, tex simning. 

Arbetstid: Vardagar och helger kl. 07:00-18:00 samt kl. 18:00-07:00 (vaken natt). 
Tjänstgöringsgrad: Timanställning. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse. 

Vem är du?
Vi söker dig som är ordningssam, ansvarstagande samt socialt kompetent. Vidare är vår kund en positiv och glad person som söker en likasinnad assistent. 

Krav
- B-körkort för manuell växellåda då kunden har en bil som assistenterna kör
- Kunna bada/simma med kunden

Meriterande
- Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande 
- Erfarenhet av att arbeta med lyfthjälpmedel 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Fanny Strömbäck Rekryteringsansvarig