Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent ca 60% till man på Värmdö – direktbuss 25 min från Slussen

Ort: Värmdö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-05
Sista ansökningsdatum: 2021-05-26
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten
Nu söker vi en personlig assistent till en 40-årig man på Värmdö. Som personlig assistent hjälper du kunden med det han behöver hjälp med i sin dagliga livsföring. Vi gör saker varje dag och tar dagliga promenader alla årstider, så dagarna går. Dagtid arbetar man två assistenter.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba ca 60%. Arbetstiderna är förlagda framförallt dag, kväll och helg men det kan bli aktuellt med nattpass framöver. Det är aktiv natt. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Du är också välkommen att söka om du bara är intresserad av att vara timvikarie vid behov under sommaren samt vidare till hösten. Uppge detta i din ansökan.

Vem vi söker
Du är en flexibel, ansvarsfull och initiativtagande person med engagemang och empati.

Du är en person med livserfarenhet och inte för bunden av fasta tider. Du ska kunna och förstå svenska språket helt flytande för att kunna kommunicera med brukaren. Hör av dig med beskrivning om din person, CV och vad du tror att du kan tillföra.

Välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad: ca 60%
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-26
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig