1. Du är här: Personlig assistent till man på Värmdö!

Personlig assistent till man på Värmdö!

Stad: Värmdö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-20
Sista ansökningsdatum: 2020-02-20
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder som bor på Värmdö, 25 minuter från Slussen med direktbuss. Kunden är en 39-årig man.

Om tjänsten:
Vi söker dig som är intresserad av en fast tjänst på schema ca 75-100%. Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och nätter. Som personlig assistent hjälper du kunden med det han behöver hjälp med i sin dagliga livsföring. Vi har att göra varje dag, tar dagliga promenader alla årstider, så dagarna går ganska fort. Han har några aktiviteter som är återkommande varje vecka som du kommer att följa med på. Du kommer att arbeta som assistent i ett arbetslag så det är viktigt att du kan vara flexibel. Dagtid arbetar du tillsammans med en annan assistent.

Vem vi söker:
Du som söker bör vara lugn, initiativtagande och strukturerad samt lyhörd för kundens behov. För att bli aktuell krävs följande:

  • Då jobbet ibland kan vara tungt bör du ha god fysik
  • Du är öppen för arbetstider både dagtid, kvällar och nätter
  • Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift
  • Du är helt rökfri
  • Kundens anhöriga har hund och hälsar på ibland så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur

Om du delar mannens intressen för historia, musik och foto och kan behärska bildbehandlingsprogram är det ett plus. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om epilepsi. Viktigast är att du har ett genuint intresse och känner engagemang för yrket som personlig assistent.

Om du känner att du har det som krävs och att det här låter som ett arbete för dig hoppas vi att du söker. Hör av dig med en beskrivning om din person, civilstånd, livsåskådning och vad du tror att du kan tillföra för att hjälpa till som personlig assistent.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, samt kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Kontaktperson: Christer Pirkkanen

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-20
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens