1. Du är här: Personlig assistent till man på Värmdö

Personlig assistent till man på Värmdö

Ort: Värmdö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-07-10
Sista ansökningsdatum: 2020-08-17
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker Humana en personlig assistent till en av våra kunder. Vår kund är en 60-årig man som bor med sin fru och hund i centrala Värmdö som efter en stroke behöver hjälp i sin vardag med inköp, matlagning, sköta hemmet och personlig hygien. Mannen tycker om utflykter med familjens bil då oftast tillsammans med sin hund, fotografering och praktiskt taget det mesta som förgyller vardagen.

Om tjänsten:

Som personlig assistent till honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar inköp, matlagning, sköta hemmet, personlig hygien och stöttning i aktiviteter. Det kan förekomma dagsutflykter och ibland med en övernattning. Längre bortvaro kan förekomma då kund gillar att resa till Mallorca. Den personliga assistenten behöver vara kunds ögon när de är ute och går för att säkra marken där kund går så han inte ramlar.

Arbetstid efter överenskommelse.
Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Vem vi söker:

Vi tror att du som söker tjänsten är Lugn, social, initiativtagande och som med fördel har liknade intressen som vår kund. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

 

  • Du kommunicerar tydligt på svenska ,både i tal och skrift
  • Har B-körkort
  • Tål och gillar hundar(hund finns i hushållet)

 

Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-08-17
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig