Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till matlagningsglad kvinna i Ronneby

Ort: Ronneby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent i sommar till en av våra kunder i Ronneby. Vår kund är en kvinna i 60 års åldern som på grund av en muskelsjukdom är i behov av assistans. Kvinnan bor tillsammans med sin man och deras två katter och har stort intresse för matlagning och bakning varför du som söker gärna kan vara händig i köket. Hon älskar trädgårdsarbete och att ta långa promenader sittandes i rullstolen och det är därför mycket viktigt att du som arbetar med kvinnan är aktiv och i fysiskt god form för att orka med promenader och förflyttningar.

Till kvinnan söker vi dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie under sommaren vecka 23 och 25-32. Arbetspassen vid kund är förlagda dagtid 08:30-17:30 vardagar som helg.
Det kan finnas möjlighet att eventuellt jobba vidare som timvikarie även i höst. 


Som personlig assistent hos kunden kommer du att vara kvinnan behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Kvinnans muskelsjukdom gör henne svag i kroppen och du som assistent behöver därför hjälpa henne med bland annat förflyttningar, skötsel av hemmet, hjälp med inköp, men även personlig omvårdnad, matsituationer mm. Du är också ett stöd i kommunikationen då talet är påverkat. I och med detta är det viktigt att du behärska svenska språket obehindrat.


Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet inom vård eller som personlig assistent. Vi tror att du som söker är en aktiv och positiv person. Du har tålamod, är lugn och trygg i dig själv samt är lyhörd inför kundens behov. Om du delar kundens intresse för handarbete som stickning och virkning, trädgårdsarbete samt matlagning och bakning så är det en fördel men störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. Då kunden har katter kan du inte vara pälsdjurs allergiker.


- Erfarenhet av vård, omsorg, personlig assistans är meriterande

- Du som söker bör tala god svenskaLön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelseAtt jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig