Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till pojke i Enköping

Ort: Enköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-17
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Helg

Vi söker nu en assistent till vår 8-åriga kund i Enköping.  

Jag är en glad kille på 8 år som behöver en assistent för att kunna få mina behov tillgodosedda. Förutom omvårdnadsbehovet behöver jag även hjälp med kommunikation och träning. Jag har en massa saker som jag tycker är kul att göra, allt från sång och musik till att läsa böcker och få gå på promenader.  

Vem vi söker:

För att passa in hos mig är det viktigt att du är ansvarstagande, pålitlig och engagerad, samt att du är rökfri under arbetstid. Du bör ha någon slags erfarenhet av barn och även klara lyft då det förekommer i det dagliga arbetet. För att det inte ska bli några missförstånd bör du tala och skriva svenska flytande. Då det är svårt att ta sig till mig med buss krävs det också att du har körkort och tillgång till bil.  

För att bli aktuell för tjänsten krävs: 

- körkort och bil för att kunna ta sig till arbetsplats (dåliga förbindelser med kollektivtrafik).

- Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift 

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av yrket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Om tjänsten:

 Vi söker dig som är intresserad av en fast schemarad där arbetstiderna främst är förlagda under helger och nätter, samt vissa vardagskvällar.

Vi är flexibla med tjänstens omfattning och söker dig som vill både jobba heltid och deltid. 

 

Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.  

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig