Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till pojke på 12 i Jönköping

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-11
Arbetstid: Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu dig som verkligen vill göra skillnad på riktigt och som känner att du brinner för att jobba med barn och finnas där för att stötta och utveckla. 
Denna kille bor med mamma och syskon i centrala Jönköping och har ett stort hjälpbehov. Han är extremt aktiv och hittar gärna på olika aktiviteter som innefattar lekplatser, utelek, bollar, stora legoklossar etc. Du som söker ska vara van att jobba med barn eller ungdomar inom autismspektra och ha koll på att jobba lågaffektivt. Om du är man eller kvinna spelar ingen roll utan det är ditt driv, erfarenhet och engagemang som gör dig intressant.


Du ska hänga med i hans tempo och här gäller det att vara steget före som personlig assistent. Du ska vara lyhörd till hans behov eftersom han kommunicerar mycket med mimik och ljud. Det är viktigt med rutiner i pojkens vardag och att de flyter på dag för dag med så lite förändring som möjligt. Vi vill att du som söker ska vara trygg i dig själv, genuint intresserad av att jobba med barn och framförallt vara med att se och hitta lösningen på ett problem som idag finns.
Du som blir anställd kommer att få en fantastisk möjlighet att verkligen vara med och göra skillnad i flera människors liv!

 

Arbetstid / Varaktighet: Arbetstiderna kommer vara förlagda eftermiddagar ca 16-20 och helger men vid rätt person så rättar vi tjänstgöringsgrad och möjligtvis schemat efter dig.

 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ersättning enligt avtal.

 

Då detta uppdrag innebär arbete vid barnkund behöver registerutdrag uppvisas innan anställning. För att snabba på processen kan registerutdrag med fördel beställas redan vid ansökan av tjänsten via bankID på polisens hemsida.

 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-02-11
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig