Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till schemarad, tjänstgöringsgrad ca 70%

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-10
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker nu vår nya stjärna där du blir vår fjärde grundbult i ett fantastiskt gäng! 

Hos mannen som bor i Vaggeryd arbetar du dygnsvis 08.30-08.30 på en superbra schemarad och du jobbar 6 dygn på 4 veckor vilket innebär ca 70%, 

När du arbetar har du tillgång till ett assistentrum där du kan dra dig tillbaka. En fördel med detta jobb är att det passar väldigt bra att kombinera med annan sysselsättning.

Den vi söker ska kunna ta egna initiativ, vara ansvarsfull och ha en personlig mognad. Personen som vi söker vill vi också ska vara lyhörd samt ha en positiv inställning till livet.


Erfarenhet och utbildning är inte ett krav då personlig lämplighet är viktigast för vår kund. Hjälpmedel finns i hemmet och vid bredvidgång ges en introduktion i hur dessa används. Introduktionen hålls av någon av de erfarna assistenter som arbetar i samma assistans.

Arbetsplatsen är alltså kundens hem som är en tvåvåningsvilla men där assistansen bedrivs på nedervåningen, som rymmer kök, vardagsrum, hall, kunds sovrum, toalett och assistentrum. Kunden bor tillsammans med fru, barn och en liten hund.


Vår kund har en har en fysisk funktionsnedsättning som gör att han behöver hjälp i sin vardag, med till exempel förflyttningar, handräckning, matlagning och städning. Han har ett aktivt och utåtriktat liv där idrott är ett stort intresse och du som assistent har en superviktig roll där det är viktigt att du har ett genuint intresse att försöka vara till hands men ändå ha rätt balans att vilja finnas i bakgrunden mer än att ta plats. 

Vi ser gärna att du som söker är kvinna. Då kunden gör resor är körkort ett krav och du kör kundens bil i tjänsten.

Tjänsten gäller från 1 juni 2022.

Vi söker även timvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters frånvaro.

 

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humanas värdeord Ansvar, Glädje och Engagemang är nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket personlig assistent. Vi vill att du delar vår vision ”Alla har rätt till ett bra liv” och att detta är ett yrke som du är stolt över att ha.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig