1. Du är här: Personlig assistent till Skurup

Personlig assistent till Skurup

Stad: Skurup
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-04-15
Sista ansökningsdatum: 2019-05-15
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se.

Vi söker nu två personliga assistenter som vill arbeta ca 50% under sommaren 2019 från 10 juni-20 augusti. Arbetstiderna är förlagda på vardag och helg, 07:00-14/17:00, 14:00-22:00 även nattpass kan förekomma 17:00-07:00. På natten ingår 8 timmars jour. Vår kund är en kvinna i 70-årsåldern som lever med MS. 

Som personlig assistent hos kunden kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar, personlig omvårdnad, skötsel av hemmet, matlagning, bakning och att komma ut på aktiviteter som t.ex. bingo. Vår kund har ett stort intresse för blommor och korsord.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en del livserfarenhet och erfarenhet inom assistans eller vårdrelaterat yrke. Du bör ha vana av förflyttningar med golvlift. Vidare tror vi att du är fysiskt stark och är en positiv och ansvarsfull kvinna, du har tålamod och är lugn och trygg i dig själv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid en eventuell intervju.

Arbetstid/Varaktighet: Sommar 2019 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Juni

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-05-15
Ansök här

Kontaktperson

Malin Filling