Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till spelintresserad kille i Billdal!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-24
Sista ansökningsdatum: 2022-02-24
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:
Vår kund är en härlig 14-årig kille som bor i Billdal tillsammans med sin familj. Han är glad och social och med rätt sällskap tycker han om att hitta på roliga saker och har nära till skratt. Ett av hans stora intressen är att spela spel i alla dess former, dataspel och tv-spel bland annat. Han har muskelsjukdomen Duchennes muskeldystrofi och ADHD. Som assistent till den här killen består ditt arbete bland annat av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven samt att du bidrar med glädje och en meningsfull och aktiv fritid genom att du hittar på roliga saker ni kan göra tillsammans.

På vardagarna går vår kund i skolan och en av dina arbetsuppgifter blir att hämta honom och tillsammans och åka färdtjänst till kundens bostad. I kundens bostad har du som hans personliga assistent eget rum samt kök då du arbetar långa pass och är hos kunden över natten.

Vi söker dig som:
Kul om du som söker själv har ett eget intresse av tv-och datorspel. Du motiverar, stimulerar och är kreativ i ditt bemötande. Du är förutsägbar och gillar att ta emot utmaningar med humor och förståelse. Du har fantasi och uppskattar både fartfyllda och lugna aktiviteter. Du har ett gott tålamod och är öppen för nya tillvägagångssätt och strategier för att utvecklas.

Du får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent och/eller ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov av stöd. Personkemi med killen och hans familj är avgörande och går före erfarenhet/utbildning och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Krav:
Körkort

Arbetstid/Varaktighet: Du arbetar dag/kväll och natt. Måndagar 15:10-21:00+21:00-07:45 samt onsdag 15:10-21:00+21:00-07:45 (väntetid/jour 21:00-06:00) I kundens bostad har du som hans personliga assistent eget rum samt kök då du arbetar långa pass och är hos kunden över natten. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform SLUV (så länge uppdraget varar) samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-24
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig