Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till sportintresserad man i Karlskrona

Ort: Karlskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Karlskrona. Vår kund är en yngre man i 30-årsåldern som lever med en cp-skada. Han är aktiv och har ett stort sportintresse, särskilt handboll och ishockey. det blir också många promenader och andra aktiviteter så det är en fördel om du själv är aktiv och gillar sport.

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor och annat som tillhör vardagen.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta under ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiden är varierad, passen är främst förlagda 08:00-08:00 eller 10:30-10:30 med 6,5 timmars jour under natten men även kortare arbetspass förekommer. 

Du som söker bör inte vara känslig mot rök då kunden röker (Utomhus).

Vi ser gärna att du är i åldern 25-45år och delar kundens intresse. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid en eventuell intervju

Arbetstid / Varaktighet: Varierade schemalagda arbetstider.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Liv Hargeby Kund- och assistentansvarig