Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till sportintresserad man i Karlskrona

Ort: Karlskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-23
Sista ansökningsdatum: 2021-05-20
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Karlskrona. Vår kund är en yngre man i 37-årsåldern som lever med en CP-skada.
Han är aktiv man och har ett stort sportintresse, särskilt handboll och ishockey. Det blir också många promenader och andra aktiviteter så det är en fördel om du själv är aktiv och gillar sport.

 

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor och annat som tillhör vardagen.

 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta under ordinarie assistenters sommarsemester, med möjlighet till fortsatt anställning.
Arbetstiden är varierad, passen är främst förlagda 08:00-08:00 eller 10:30-10:30 med 6,5 timmars jour under natten men även kortare arbetspass förekommer. 

 

Du som söker bör inte vara känslig mot rök då kunden röker (Utomhus).

 

Vi ser gärna att du är i åldern 25-45år och delar kundens intressen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer information fås vid en eventuell intervju.

 

Arbetstid / Varaktighet: Varierade schemalagda arbetstider.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse.Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-20
Ansök här

Kontaktperson

Linn Dahlqvist Bemanningsansvarig