Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till tjej i Avesta, Sommarvikariat ca 95 %

Ort: Avesta
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-02-24
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en tjej i Avesta. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie och kan arbeta på semestervikariat i sommar, när vår personal har semester finns det möjlighet att jobba 95 %.  

Vår kund är en tjej i 30 års åldern med ryggmärgsbråck. Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, t.ex. personlig omvårdnad och att följa med på aktiviteter.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vår kunds intressen är sång, musik, hälsa och en balanserad tillvaro, data, sport och allt som gör livet glatt. Vi ser gärna att du är en aktiv och plikttrogen person som delar kundens intressen.

Vem är du? 

Vi söker en glad och positiv person. Du som söker ska vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är lyhörd men att du kan ta egna initiativ och har ett sunt förnuft. Utbildning i omvårdnad eller erfarenhet som personlig assistent ses som meriterande men vi ser personlig lämplighet som det allra viktigaste.

Du kan inte vara pälsdjursallergiker då kunden har en katt.

För denna tjänst krävs det att du har:  

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

- Har B-körkort (manuellt)

Det är även meriterande om du har:  

- Erfarenhet av en liknande roll 

Arbetstid och tjänstgöringsgradArbetstiderna är dag, kväll och helg, kl 06.00-23.00, varierande schema beroende på dag. Vi tillämpar tidsbegränsad anställning (timanställning) 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig