Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till tjej i Hässleholm, 30 %

Ort: Hässleholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-22
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till en pigg och aktiv tjej på 29 år boende i Hässleholm. Tjänsten ligger på 30 % med arbetstiderna 15.10-08.30 på vardagar och på helgerna är arbetstiderna dygnspass med start 10.00. På natten ingår 9,5 timmars väntetid. Du kommer arbeta varierade dagar på ett fast schema.

Tjejen lever med en utvecklingsstörning och CP- skada, hon kommunicerar med hjälp av lite tal och förstärker med tecken. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i kvinnans vardag. Detta innebär personlig omvårdnad, daglig skötsel av hem, hushåll samt matlagning men även att följa med kunden på aktiviteter. Tjejen har en aktiv livsstil och tycker bland annat om att rida, gå på bio, fika, bada och gå på promenader men uppskattar även att ta det lugnt hemma. 

Vår kund trivs bäst med kvinnliga sökande. Du är glad, social, ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du tar egna initiativ och ser möjligheter istället för problem. Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem. Du skall även vara rökfri, inte ha allergi mot djur eller vara rädd för hästar.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med barn/vuxna med utvecklingsstörning eller annan relevant erfarenhet.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig