Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till tjej i Leksand på ca 75 %

Ort: Leksand
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-21
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en kvinnlig personlig assistent som vill arbeta med en 23 årig tjej som är boende i Leksand. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten:

Jag söker nu personliga assistenter som vill jobba hos mig, det finns möjlighet att arbeta på en fast schemarad på ca 75 % och finns även möjlighet att jobba som timvikarie. Arbetstiden är dygn. 

Jag är en glad och social tjej på 23 år som har intresse för kultur, konst och pyssel. 

Jag behöver hjälp och stöd i allt i mitt vardagliga liv. Jag behöver även hjälp med förflyttning, stretchning, massage, träning och hygien.
 
Du följer även med mig på aktiviteter som besöka museum, gå på café och bio samt följa med på daglig verksamhet. Det blir tyvärr mindre av det just nu och vi får försöka aktivera oss hemma. 

Jag använder permobil och rullstol. 

Vem är du? 

Jag söker dig som är kvinna mellan ca 20-40 år. Jag tror att du som söker är glad, social och är van att ta ett stort ansvar. Du får gärna vara flexibel, kreativ och ha ett kulturintresse. 
Då mina assistenter jobbar dygn hos mig så måste arbetstiderna passa dig. Jag bor i ett rökfritt hus därför kan du inte vara rökare. 
Jag har katt, därav kan du inte ha pälsdjursallergi. 

För denna tjänst krävs det att du:  

- Är kvinna

- Är rökfri

- Ej har pälsdjursallergi

- Har erfarenhet från en liknande roll

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

- Har B-körkort

Det är även meriterande om du har:  

- Erfarenhet av en liknande roll 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad:  Arbetstiden är dygn, kl 15.00-17.00 med 6.5 timmars väntetid på natten, dvs sovande jour. På vissa pass varierar tiden på dygn. Varannan helg. Anställningsform är så länge assistansuppdraget varar. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig