Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till tjej i Skärhamn! Jämna helger

Ort: Stenungsund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-30
Sista ansökningsdatum: 2023-04-30
Arbetstid: Helg

Vi söker efter en kvinnlig assistent till vår 14-åriga kund i Skärhamn!

Flickan har en CP-skada, grav synskada samt epilepsi och bor på Tjörn tillsammans med sin familj. Hon har ett stort dagligt hjälpbehov och du kommer att vara en viktig del av att få dagarna att fungera på bästa sätt för henne. Du kommer att vara ett stöd i allt från förflyttningar, tillsyn, matning samt att skapa en meningsfull tid under detta event.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är en ansvarsfull och framåt person. Du är energisk och tycker om att genomföra aktiviteter med din kund. Såklart ska du tycka om barn och barnens aktiviteter såsom skoj och bus. Du bör också ha fysik att kunna utföra sjukgymnastik med kunden och klara en del lyft. Vara plikttrogen och kunna följa instruktioner. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter innan men inget krav, det viktigaste är att personkemin mellan dig, vår kund och hennes familj.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst ca 30%. Du arbetar fredag, lördag och söndag alla jämna veckor. Arbetstiderna ser ut enligt nedan:
Jämna fredagar 16:30-21:00
Jämna lördagar 10:00-21:00
Jämna söndagar 10:00-21:00

Det är ett stort plus om du även har möjlighet att arbeta dagtid under veckorna som flickan deltar i Move and Walk i Göteborg våren 2023 - Vecka 11, 12, 13 och 14.
Dubbelassistans, dvs du arbetar tillsammans med en ordinarie assistent och arbetstiderna är mån-fre 08:30-12:30 under dessa veckor.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Vi ser gärna att din anställning startar med bredvidgång något/några pass några veckor innan eventet Move And Walk startar vecka 11 2023.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2023-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig