1. Du är här: Extrajobb som personlig assistent till 15-årig tjej i Täby

Extrajobb som personlig assistent till 15-årig tjej i Täby

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-11-24
Sista ansökningsdatum: 2020-12-19
Arbetstid: Kväll

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

 

Nu söker Humana en personlig assistent till en av våra kunder i Täby. Vår kund är en glad och aktiv tjej på 15 år som bor tillsammans med sin mamma, pappa och storebror. Han tycker mycket om att åka tunnelbana, simma på badhus samt att besöka museum eller biblioteket. Vår kund har en medfödd hjärnskada och behöver därför stöd av en personlig assistent i sin vardag.

 

Om tjänsten

 

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som timvikarie vid den ordinarie personalens frånvaro som t.ex. sjukdom eller semester. Arbetstiderna är förlagda under vardagar kl 16-20 samt helger kl 09-17. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

 

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar tillsyn, stöd vid aktiviteter, måltider, personlig hygien och kommunikation.

 

Vem vi söker

 

Vi tror att du som söker tjänsten är lugn, ansvarsfull och lekfull. Har du tidigare erfarenhet av arbete med barn eller ungdomar som har funktionsnedsättning är det meriterande. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

 

-Du är rökfri

-Du tål hästar

-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

-Du kan uppvisa ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister (mer information längre ner i annonsen)

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna kvinnliga sökanden för att du som assistent ska kunna stötta kunden i omklädningsrummet vid t.ex. besök på badhus.

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Registerutdrag


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).


Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2020-12-19
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig